20.2 C
Sibiu
vineri, 12 august, 2022

Ansamblul Folcloric Studențesc “Ardealul”, premiat în Albania

Știri din Județ


Ansamblul Folcloric Studențesc “Ardealul”, al Casei de Cultură a Studenților din Sibiu a fost premiat la “Festivalul Internațional de Folclor”, desfășurat în aceste zile în Tirana, Albania.

Anul acesta, Tirana este Capitală Europeană a Tineretului iar scopul principal al festivalului a fost să celebreze bogăția diferitelor rădăcini culturale din cât mai multe țări, fiind așadar o sărbătoare a diversității culturale.

“Dansatorii noștri au concurat alături de ansambluri din 10 țări. Suntem tare mândrii de performanța lor pentru că alături de Slovacia și Ucraina au cucerit podiumul. E bine să ne întoarce la festivaluri și concursuri după doi ani de pandemie deoareceavem cu ce să ne lăudăm și indiferent de gen, formațiile sau ansamblurile Casei Studențești sigur se întorc cu o medalie”, a declarat Liliana Popescu, director al Casei de Cultură a Studenților Sibiu.

De altfel, anul acesta Festival Internațional de Folclor din Tirana s-a desfășurat sub patronjul mesajului “viață trebuie trăită prin artă” iar pe scenafestivalului culorile, diversitatea și bucuria au creat un minunat tablou al speranței.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Ultimele Știri