spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu celebrează Ziua Educației Fizice Militare

Știri din Județ

Publicitate

În fiecare an, la 5 august, Armata României sărbătorește Ziua Educației Fizice Militare, componentă fundamentală a procesului de instrucție care contribuie, atât la îmbunătățirea stării de sănătate fizică și psihică a personalului armatei, cât și la formarea și dezvoltarea calităților motrice și moral-volitive, precum și a deprinderilor utilitar-aplicative, necesare militarilor pentru îndeplinirea misiunilor.

Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu celebrează Ziua Educației Fizice Militare

Activitatea de educaţie fizică militară este parte integrantă a procesului instructiv-educativ şi constituie fundamentul motric şi psihic al celorlalte categorii de instrucţie. Aceasta se desfăşoară continuu şi sistematic având volum, intensitate şi complexitate superioare educaţiei fizice clasice.

Educația fizică militară este domeniul care contribuie cu mijloace eficiente la recuperarea fizică şi la pregătirea psihică pentru luptă a personalului armatei.

La mulți ani camarazilor specialiști in domeniul educației fizice militare! – transmit reprezentanții AFT Sibiu pe pagina de Facebook,

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri