spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Mașină percheziționată de Poliție, lângă Carrefour Șelimbăr

Știri din Județ

Publicitate

O mașină înmatriculată în județul Sibiu, a fost blocată în trafic de către mai multe echipaje de Poliție. Evenimentul s-a produs în apropierea magazinului Carrefour din cadrul mall-ului Shopping City. Șelimbăr.

Conform IPJ SIBIU, o femeie de 84 de ani din Mârșa, a fost apelată telefonic de către un bărbat necunoscut, care i-a solicitat 70.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor medicale necesare nepotului său, care se află la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu, întrucât a suferit o intervenție chirurgicală de urgență ca urmare a unui accident. În urma unor discuții telefonice care s-au întins pe aproximativ 3 ore și în care bărbatul s-a oferit să îi trimită femeii o Ambulanță pentru a o aduce la Spital, femeia a acceptat să pună 5.000 de lei într-un plic pe care să îl lase într-un coș de gunoi din apropierea Bisericii din Mârșa.

În zona comercială Șelimbăr, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig l-au interceptat în trafic pe bărbatul care a ridicat plicul cu bani, acesta declarând că a fost direcționat spre coșul de gunoi la indicațiile telefonice ale unei persoane cunoscute.

„În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului, împotriva bărbatului în vârstă de 34 de ani din Agârbiciu, județul Sibiu, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de înșelăciune. În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. „ transmit reprezentanții IPJ SIBIU

Traficul rutier în zonă a fost restricționat mai bine de jumătate de oră.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri