19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Baia Populară Sibiu scoate la licitație spațiul destinat cafenelei din interiorul complexului

Știri din Județ

Baia a devenit în ultimul unul dintre cele mai frumoase locuri de relaxare din Sibiu, fie că alegeți înotul, saunele, un masaj sau terasa interioară. Cafeneaua va completa în mod fericit oferta de petrecere a timpului liber aici, în centrul Sibiului.

Cei interesați să închirieze spațiul trebuie să știe că suprafața totală a viitoarei cafenele este de 226,87 metri pătrați (83,60 metri pătrați în interior și 143,27 metri pătrați de terasă), iar prețul de pornire al licitației este de 32,27 lei pe metru pătrat lunar, adică 7.320 de lei lunar pentru întreaga suprafață. Aici se vor putea vinde doar băuturi calde sau reci și doar alimente ambalate, cele care necesită gătire fiind interzise. Și pentru că vorbim de un centru pentru sănătate, nici produsele din tutun nu se vor putea vinde în viitoarea cafenea.

Caietul de sarcini pentru participarea la licitație și toate detaliile se găsesc aici https://www.baiapopularasibiu.ro/informatii_publice/anunturi_detaliu/420 , termenul de depunere a ofertelor fiind 23 august 2022, ora 12.00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr încheie etapa la Miercurea Ciuc