spot_img
7.2 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Consiliului Județean Sibiu sprijină pompierii sibieni

Știri din Județ

Publicitate

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu a fost dotat un rezervor de transport apă pe platformă de container tip Abroll, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu.

Întreaga achiziție este formată din mai multe componente care vin în sprijinul pompierilor militari sibieni în misiunile de stingere, care necesită o cantitate suplimentară de apă, iar alimentarea autospecialei este îngreunată de factori externi, precum lipsa hidranților sau o zonă greu accesibilă pentru alimentarea cu apă. De asemenea ansamblul poate fi utilizat și pentru transportul unei mari cantități de apă care poate deservi direct consumatorii.

„Capacitatea cisternei este de 10.000 de litri, alături de acesta există și o motopompă, accesorii precum tunuri de refulare, furtun de refulare și tuburi de absorbție. În ceea ce privește valoarea contractului de achiziție, aceasta este de 165.000 de lei fără TVA. Pe această cale aducem mulțumiri Consiliului Județean Sibiu, pentru sprijinul acordat în achiziționarea acestui container de transport apă de tip Abroll, atât de necesar pentru pompierii ISU Sibiu, dar mai ales pentru comunitate.” transmit reprezentanții ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri