5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Polițiștii au tras focuri de avertisment la Netuș. Oamenii s-au bătut cu furci și cu topoare

Știri din Județ

Panică mare pentru locuitorii din Netuș, comuna Iacobeni. Aproximativ 15 persoane au pornit o bătaie de stradă în toată regula, cu furci și cu topoare. Polițiștii ajunși la fața locului au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare pentru a-i determina pe agresori să înceteze.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 19:23, polițiștii Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita, în urma unui apel 112, s-au deplasat la domiciliul unui bărbat, din Netuș, care a sesizat că mai mulți localnici i-au spart geamul portierei și i-au lovit, în repetate rânduri, autoturismul.

La domiciliul apelantului, polițiștii au observat un grup de aproximativ 10-15 persoane care aveau asupra lor obiecte contondente: furci, topoare, lemne, care adresau amenințări la adresa familiei apelantului, trei dintre acestea aflându-se în curtea imobilului. În acest context, s-au solicitat forțe suplimentare în sprijin, respectiv o grupă a Serviciului pentru Acțiuni Speciale și forțe ale I.J.J. Sibiu. 

La vederea forțelor de ordine, persoanele implicate în scandal s-au retras, însă, în momentul patrulării în localitatea Netuș pentru identificarea participanților la conflict, polițiștii l-au recunoscut pe unul dintre agresori. Întrucât acesta a refuzat legitimarea, a fost imobilizat de către polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, moment în care au apărut mai multe persoane, care s-au coalizat împotriva acestora și au început să arunce cu pietre înspre forțele de ordine, adresându-le totodată, injurii și amenințări.

Pentru descurajarea acestora, restabilirea ordinii și liniștii publice, preîntâmpinarea altor evenimente negative și luarea măsurilor legale, au fost trase câte 2 focuri de avertisment în plan vertical de către cei doi polițiști din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Agnita. 

În urma intervenției, scandalul a fost aplanat, fără a fi înregistrate victime sau prejudicii materiale.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri