4.1 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

USR PLUS Sibiu: Invitație la dezbatere publică (CP)

Știri din Județ

Filiala USR PLUS Sibiu transmite următorul comunicat de presă:

“VOCEA ASOCIAȚIILOR DE PROPRIETARI“ organizează o dezbatere publică ce are în prim plan modificările Legii 196/2018 privind organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor. Evenimentul face parte dintr-o serie de întâlniri în toată țara, cu președinți de asociații, administratori și compartimente de specialitate din cadrul primăriilor, având ca scop prezentarea principalelor modificări ale reglementării, agreate în cadrul Comisiei de administrație Publică a Camerei Deputaților.

Inițiatorul demersului este deputatul USR Alin Apostol, membru al grupului de lucru pentru Legea 196/2018, care invită reprezentanții asociațiilor de proprietari să se implice și să transmită direct problemele cu care se confruntă, alături de observații și propuneri pe marginea legii.

Invităm, pe această cale, președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din județul Sibiu să participe la dezbaterea organizată sub egida USR de colegul nostru deputat, Alin Apostol, care subliniază că ”este important ca vocea tuturor să fie cunoscută pentru a reuși să creăm o punte de legătură între toți factorii implicați în acest proces.”

Întâlnirea va avea loc luni, 22 august 2022, de la ora 16.30 la Hotel MyContinental Sibiu, sala Turandot. 

Înregistrarea va fi difuzată pe pagina de FB https://www.facebook.com/VoceaAsociatiilorDeProprietari

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș