17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

FOTO: Incendiu în localitatea Retiș. Din cauza fumului, locatarii nu s-au putut autoevacua

Știri din Județ

Pompierii militari ai Stației Agnita au intervenit de urgență, în localitatea Retiș, în urma unui apel pe numărul unic de urgență 112, care semnala faptul că a izbucnit un incendiu într-un apartament, iar din cauza fumului dens există persoane în imobil care nu s-au putut autoevacua.

Pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, pentru a localiza si lichida incendiul. La fața locului au intervenit și membri SVSU Brădeni cu autospeciala de stingere din dotare.

Incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la unitatea unui calculator, iar ulterior s-a propagat la materialele textile din camera și la mobilier, afectând o suprafață totală de aproximativ 30 mp din locuință. Totodată, degajarea de temperatură mare și de fum dens a afectat locuința în proporție de 80%.

Înainte de sosirea pompierilor, un număr de peste 10 persoane s-au autoevacuat, iar 2 adulți și 8 copii au fost evacuați de pompieri. Din fericire doar o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale aceasta suferind un atac de panică.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri