spot_img
12.3 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
spot_img

Se întorc foștii PSD-iști: Horațiu Marin a revenit în partid

Știri din Județ

După doi ani în care a trecut din PSD în ALDE, apoi în Pro România, Horațiu Marin s-a reîntors în organizația PSD Sibiu. Anunțul a fost făcut ieri de președintele organizației municipale Sibiu, Cătălin Stanciu.

Horațiu Marin a fost subprefect în timpul guvernării PSD, apoi a candidat la funcția de primar al Sibiului din partea ALDE, fără succes.

După revenirea în PSD Sibiu, Horațiu Marin a transmis următorul mesaj: „Am decis să mă întorc in politică din dorința de a fi parte din conștiința civică întrucât partidele politice trebuie să fie generatoare de politici publice prin contribuția membrilor săi.

Apreciez stima pe care mi-o poartă mulți colegi din PSD și aceeași apreciere o am și eu la rândul meu pentru colegii care valorizează implicarea în viața comunității, colegialitatea și unitatea în echipă.

Contextul actual este unul dificil, atât la nivel european, dar mai ales național. De aceea consider că este nevoie de un efort deliberat din partea tuturor formațiunilor politice pentru a coopera și a valoriza expertiza tuturor cetățenilor care sunt dispuși să dedice din timpul lor pentru acțiuni civice.

La nivel național liderii principalelor partide politice din România au găsit mijloacele necesare să coopereze, la fel și organizațiile locale pun pe primul loc unitatea și cooperarea pentru rezultate benefice pentru cetățeni.

Cu colegii din Organizația PSD Sibiu am comunicat constant.

Am foarte mulți prieteni aici și apreciez cât de dedicați sunt în viața comunitară.

Eu cred cu tărie în construcția unei echipe de experți de politici publice pe domenii (sănătate, educație, juridic etc) care să fie valoroasă pentru dezbaterile din partid și mă bucură astfel că sunt mulți colegi care îmi valorizează expertiza ca resursă de preț în cadrul organizației.”

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș