10.7 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

VIDEO: Unii participanți la Goat Rally Romania 2022 încalcă Legea Rutieră. Dar anunță colaborări cu Poliția Sibiu

Știri din Județ

GOAT Rally Romania se vrea un eveniment de etalare a mașinilor scumpe din țară și străinătate, după modelul altor evenimente similare din lume. Participanții parcurg cu mașinile scumpe, de peste 1.000 de cai putere, un traseu de la Timișoara la Mamaia. Astăzi s-au oprit în Piața Mare din Sibiu pentru a-și etala mașinile. Alături de ei stă Serviciul Rutier al Poliției Sibiu cu un program de educație rutieră. Scopul declarat al evenimentului este „Din dorința de a-și aduce aportul la ameliorarea datelor negative legate de condusul periculos„.

Dar ce te faci, când unii participanți la GOAT Rally se laudă pe internet cum încalcă legea rutieră, în România, cu mașinile lor? Unul dintre participanți a postat, astăzi, o filmare cu o parte din traseul parcurs de la Timișoara spre Sibiu. În această filmare, redată la viteză mare se vede cum cel puțin doi participanți la GOAT Rally depășesc frecvent pe linia continuă, în curbă și în coloană. Toate încălcări grave ale codului rutier.

Organizatorii evenimentului au spus printr-un comunicat de presă că „GOAT Rally este „mai mult decât o expoziție de mașini, fiind un manifest al condusului preventiv”. În acest context, parteneriatul cu Serviciul Rutier Sibiu vine să întărească misiunea evenimentului, prin crearea unei zone speciale în Piața Mare, unde instituția va derula campanii de informare și educare”.

Polițiștii nu pot aplica amenzi pe baza filmărilor video postate pe internet. Dar asocierea cu astfel de șoferi vine ca o pată pe fața Poliției Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri