spot_img
6.8 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

„Karatistul” de la Oldies Pub Sibiu. A lovit o clientă cu piciorul în față

Știri din Județ

Publicitate

O tânără ce a dorit să se relaxeze acum cinci zile, în localul Oldies Pub din Sibiu, a ajuns la spital. Aceasta a fost lovită de bodyguardul clubului, cu piciorul în față.


Conform IPJ Sibiu, un sibian în vârstă de 42 de ani este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu, după ce, în calitate de agent de pază al localului Oldies Pub Sibiu, ar fi bătut o clientă.

Agentul de pază este acuzat că la data de 28 august, în jurul orei 00:30, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic o tânără care intenționa să intre în local, lovind-o cu piciorul în zona feței, victima necesitând mai mult de 5 zile de îngrijiri medicale. 

Sibianul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Contactați de reporterii Sibiu Indepenent, la numărul afișat pe pagina oficială, cel care a răspuns ne-a comunicat faptul că nu știe nimic despre incident, el ocupându-se strict de rezervări, nefiind în măsură să ne comunice nici un alt număr de telefon al unui reprezentant oficial.

FOTO: Facebook Oldies Pub

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri