spot_img
10.9 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Campanie pentru conștientizarea populației asupra necesității colectării selective, la Cisnădie

Știri din Județ

Publicitate

Serviciul Salubritate al Primăriei orașului Cisnădie desfășoară o campanie pentru conștientizarea populației asupra necesității colectării selective și totodată de verificare a persoanelor declarate pentru plata taxei de salubrizare.

Doar în primele zile s-a constatat că peste 360 de apartamente din Cartierul Arhitecților nu aveau declarat numărul real de persoane care locuiesc la aceea adresa.

Taxa specială de salubrizare se stabilește în funcție de numărul efectiv de persoane (copii și adulți, chiriași, etc.) care locuiesc într-un imobil, iar dacă acesta nu este declarat conform cu realitatea, consecințele, inclusiv o taxă mai mare, revin tuturor cetățenilor de bună credință.

Serviciul Salubritate Cisnădie readuce în atenția contribuabililor faptul că orice modificare privind numărul de persoane care locuiesc într-un imobil, se efectuează în termen de 30 de zile de la data producerii modificării prin completarea și depunerea DECLARAȚIEI RECTIFICATIVE, pentru stabilirea taxei speciale de salubrizare. Aceasta poate fi descarcată de pe site-ul primăriei: http://www.cisnadie.ro, sectiunea “Primaria – Salubritate – FORMULARE DECLARATII STABILIRE TAXA DE SALUBRIZARE”. Declarațiile pot fi depuse și online pe adresa de e-mail: salubrizare@cisnadie.ro.

În perioada următoare verificările vor continua pe toate străzile din orașul Cisnădie. Campania vine să întărească încă o dată convingerea necesității colectării selective în beneficiul planetei noastre.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda