spot_img
8.1 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

FOTO: Patru persoane rănite într-un accident rutier produs între Sibiu și Poplaca

Știri din Județ

Publicitate

Patru persoane au fost rănite, în urmă cu puțin timp, într-un accident rutier produs între două mașini pe DJ 106 R, la ieșirea din municipiul Sibiu spre Poplaca.

În timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, un sibian în vârstă de 55 de ani a pătruns în DJ 106 R fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Poplaca de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din jud. Bistrița Năsăud.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului și celor doi pasageri din auto condus spre Sibiu, o tânără în vârstă de 20 de ani și un tânăr în vârstă de 22 de ani, ambii din Gura Râului.

În zonă se circulă îngreunat.

„Saj Sibiu a trimis de urgență un echipaj de tip B la ieșire din Sibiu spre localitatea Poplaca ,la un accident rutier. În urma accidentului, echipajul SAJ a acordat asistență medicală de urgență unui tânăr de 22 ani ,care a suferit o luxație scapulo-humerala și a fost transportat la UPU Sibiu. Alte trei persoane au primit îngrijiri medicale de la echipajele ISU prezente la fața locului.” A declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DJ 106R la ieșirea din Sibiu spre Poplaca, la un accident rutieri cu două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de descarcerare. La fața locului, salvatorii au acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane 3 bărbați și o femeie, conștienți. Un bărbat care inițial era încarcerat a fost evacuat înainte de sosirea forțelor la locul intervenției, celelalte 3 persoane s-au autoevacuat.La fața locului s-a deplasat și un echipaj SAJ. La spital vor fi transportate 3 persoane:

  • un bărbat de 25 de ani cu contuzii
  • o femeie de 20 de ani cu contuzii și escoriații
  • un bărbat de 22 de ani cu luxație.” Sg. maj. Andreea Ștefan
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor