spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Sibiu Dans Festival a ajuns la final. Vezi cine a câștigat trofeul festivalului

Știri din Județ

Publicitate

Sibiu Dans Festival – cea mai amplă mișcare de dans studențesc a tras cortina. După un maraton de patru ore de concurs, o seară dedicată câștigătorilor și companiilor de dans invitate, cei peste 200 de participanți au plecat duminică spe casă.

În concurs s-au înscris 13 formații, care au prezentat nu mai puțin de 56 de dansuri de toate genurile (modern, contemporan, show-revue, dans de caracter și street dance). Trofeul festivalului a fost adjudecat de formația Matrix Dance a Casei de Cultură a Studenților din Timișoara, coregraf Irina Nedelcu. 

Nici formația de Dans M&M din Sibiu nu s-a lăsat mai prejos, adjudecându-și premii pentru toate momentele de dans înscrise în concurs: Locul I – la locul secțiunea grup, genul contemporan, Locul I la secțiunea Grup , genul Show-revue – coregrafiile fiind semnate de Miky Stoica și Izabela Haiduc. Andrada Benchea, reprezentanta Sibiului la secțiunea Solo – genul contemporan s-a clasat pe locul III.

Spectacolele prezentate în afara concursului “Romeo îndrăgostit”, coregrafia Hugo Wolff și  “7G Sing & Dance” coregrafia Mario Dance Atelier a ridicat în picioare publicul care a umplut până la refuz sala mare a Centrului Cultural Ion Besoiu în ultima seară a festivalului.

”Ne bucurăm că la ediția din acest an am reșit să reunim toate formațiile studențești de dans modern din țară. A fost un efort de organizare însemnat, dar care a meritat din plin, a declarat Liliana Popescu, Directorul Casei de Cultură a Studenților Sibiu.”

Sibiu Dans Festival 2022 este organizat de Casa de Cultură a Studenților Sibiu și este finanțat de Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Județean Sibiu și Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului