6.2 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

FOTO: Ziua Porților Deschise la Luduș, cu multe surprize pentru invitați

Știri din Județ

Tradiția organizării unei zile speciale în viața rezidenților a continuat și anul acesta în cadrul Zilei Porților Deschise organizate de Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Luduș.

Părtași la această sărbătoare au fost beneficiarii centrelor Centrul de Abilitare și Recuperare pentru persoane adulte cu dizabilități Mediaș și cei ai Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „SfNectarie” Mediaș, alături de cei din Câmpușu de Câmpie, Reghin, Jibou și Arad.

Distracția și voia bună și-au spus cuvântul, astfel că echipa de fotbal a fetelor din cadrul Centrul de Abilitare și Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilități „SfNectarie” Mediaș a ocupat locul I, în cadrul campionatului de mini fotbal organizat de gazde.

Beneficiarul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sibiu, Claudiu a jucat in echipa de baieti a CRRN Luduș obținând locul I pe echipe și premiul special pentru ” cel mai bun fotbalist „.

Ramona Moldovan rezidentă la Cabr Sf.Mediaș a încântat publicul cu o parte din melodiile care au consacrat-o.

Premiile au fost oferite participanților de către fotbalistul Ioan Ovidiu Sabau si de d-nul Aștileanu Gheorghe vicepreședintele Consiliului de Monitorizare.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

SIBIU: Primăria bagă bani în stâlpi de informare