1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

ADI ECO Sibiu încurajează obiceiurile sustenabile și reducerea consumului de hârtie

Știri din Județ

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Eco Sibiu a participat zilele acestea la evenimentul organizat de Biblioteca Universității Lucian Blaga cu teme atât de actuale legate de biodiversitate, protecția mediului și nutriție eco- sustenabilă reunite sub egida Noaptea Cercetătorilor Sibiu.
Echipa ADI ECO s-a alăturat organizatorilor în speranța că va putea aduce un aport suplimentar de informații asupra importanței colectării selective a deșeurilor și a biodeșeurilor.

Reciclarea creativă poate fi foarte distractivă pentru cei mici și în același timp poate duce la creearea unor obiceiuri sustenabile și la diminuarea risipei hârtiei printate, potrivit Adi ECO Sibiu.

Așadar, acasă, la școală, la birou împreună putem reduce consumul de hârtie sau dacă nu îl putem reduce măcar trebuie să facem în așa fel încât hârtia folosită să ajungă în pubela albastră, curată.

Colectată separat corect hârtia poate fi transformată în alte materiale folositoare nouă : caiete, cărți, reviste, manuale.
Risipa de hârtie poate fi diminuată prin aportul nostru comun.

Multumim Biblioteca Universității „Lucian Blaga” din Sibiu pentru că ne-ați invitat în proiectul acesta minunat.
La anu’ venim din nou.

În speranța că, materialele oferite de noi le vor folosi în demersul lor de a salva planeta și de a o ajuta să-și economisească resursele, le multumim elevilor care au vizitat Noaptea Cercetătorilor Sibiu, în special elevilor claselor VI și VIII de la Scoala Gimnazială Ion Luca Caragiale Sibiu care au participat actov la atelierul de Reciclare creativă” – au transmis reprezentații ADI ECO Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri