spot_img
9.2 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Echipa ADI ECO Sibiu a ajuns la copiii din Boița

Știri din Județ

Publicitate

În cadrul proiectului „Schimbarea începe cu tine. Reciclarea începe cu fiecare dintre noi” ieri, 6 octombrie 2022 echipa ADI ECO Sibiu a vizitat Școala Gimnazială ”Ion Albescu” Boița. La întâlnire au luat parte și domnul primar Nicolae Cocoș, personalul didactic al școlii, dar și 90 de elevi. Echipa ADI ECO Sibiu au povestit despre colectarea separată a deșeurilor, despre culoarea pubelelor, iar apoi Super Eroii – PetRică, Mărie Hârtie și Miticlă le-au dezvăluit lucruri interesante despre deșeurile pe care ei le colectează și le trimit mai apoi la reciclat.

Și aici, ca și în celelalte localități vizitate, echipa ADI ECO Sibiu a avut plăcuta surpriză să întâlnească în grupa 0 și clasa întâi elevi care, în 2020 și în 2021 au primit de la ei cartea de colorat „Prichindel și Mascota fermecată” și creioane colorate.

Ne-au spus că ei știu sigur că sunt 5 Super eroi ai colectării separate și au remarcat absența lui Biorel și a lu’ Tanti Rezi.

Așadar, am făcut o promisiune că vom mai merge la ei în școala cu toți eroii.

Ne-am bucurat să realizăm că aceste materiale i-au ajutat pe cei mici să recunoască personajele și să rețină deșeurile pe care aceștia le colectează.

S-a confirmat încă o data că, în fiecare an facem un pas mic către formarea unor obiceiuri sustenabile de lungă durată si că reușim să ajungem in casele oamenilor prin intermediul celor mici.

Elevii școlii din Boița au primit ieri :pliante, postere și caiete din hârtie reciclată!!!

Sperăm ca cei mici să le folosească cu plăcere și să le ducă acasă unde sunt adulții care iau decizii atunci când vine vorba de separarea deșeurilor încă de acasă.

A fost agitație mare azi în sala de sport- părea că toată lumea era nerabdatoare să-i cunoască pe Super eroi, să vadă dacă sunt la fel ca în cărțile de colorat primite la grădinițe.

Mulțumim tuturor celor implicați în proiectul nostru Primăria Boița, precum și cadrelor didactice ale școlii gimnaziale

” Ion Albescu” din Boița. Vă mulțumim copii” – au scris reprezentanții ADI ECO Sibiu pe pagina lor de Facebook.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor