spot_img
17.4 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Popa de la Mediaș, cel mai viral personaj de pe TikTok cu milioane de vizualizări

Știri din Județ

Publicitate

Popa de la Mediaș este cunoscut de mulți pentru momentele în care cânta la saxofon în centrul orașului Mediaș. Este și pe TikTok cunoscut și apreciat pentru muzica lui, dar lucrurile nu se opresc aici.

Publicitate

Videoclipurile cu Popa de la Mediaș în prim plan au strâns milioane de vizualizări pe platforma de socializare a momentului.

 

Peste 600 de mii de vizualizări a strâns un clip în care Popa de la Mediaș ajunge la KFC și crede că în punguța dedicată șervețelului umed o să găsească vegeta.

@raulcosmin901 #popadelamedias ♬ sunet original – Raul Cosmin

Nimănui nu-i place să fie întrerupt dintr-o activitate importantă. Momentul în care Popa filma un videoclip, dar este întrerupt de un telefon a devenit și el viral cu aproape 400 de mii de vizualizări.

@raileanuiulian5 #popadelamedias #foryou #fip #foryoupage #viralvideo #💯💯💯💯💯💯💯💯👈👈👈👈👈👈 ♬ sunet original – iulica6

Deși un clip în care își rupe tricoul a ajuns la aproape 100 de mii de vizualizări, Popa demonstrează că știe să facă și economie. Peste 600.000 de oameni s-au uitat cum…bea apă.

@popadelamedias

 

♬ son original – Willsmith smile

Popa de la Mediaș este fără doar și poate unul dintre cei mai virali oameni din județul nostru. Tu ce videoclip amuzant cu Popa în prim plan îți amintești?

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)

Victorie la șapte goluri pentru Măgura Cisnădie