spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Potecile din zona Bâlea – Buteanu a Munților Făgăraș, mai sigure datorită studenților militari, sibieni

Știri din Județ

Publicitate

Potecile din zona Bâlea – Buteanu a Munților Făgăraș au devenit mai sigure datorită studenților de la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.
Timp de două zile, tinerii militari au ajutat la transportul și montarea stâlpilor metalici și a plăcuțelor indicatoare de pe traseele Bâlea Lac – Muchia Bâlii – Bâlea Cascadă și Bâlea Cascadă – Muchea Buteanu – Șaua Paltinu.


Lucrările au fost efectuate în cadrul Programului „Anii Drumeției” inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, ce încurajează turismul sustenabil în județul Sibiu.
Gestul studenților nu este singular, în primăvara acestui an ei contribuind la refacerea și marcarea traseelor din zona Vârful Cindrel – Șaua Bătrâna.


 Mulțumim atât studenților, ofițerilor, cât și comandantului Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Nicolae Bălcescu” din Sibiu, domnului general Ghiță Bârsan, pentru sprijinul constant acordat în extinderea și reabilitarea potecilor din frumoșii munți ai județului Sibiu!” – transmite Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri