spot_img
21.3 C
Sibiu
luni, 29 aprilie, 2024
spot_img

Mamă și fiică date dispărute! Au plecat din Bogatu Român spre Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Poliţiştii sibieni caută o femeie în vârstă de 26 de ani, care a plecat de la domiciliul din Bogatu Român spre municipiul Sibiu, fără a mai reveni. Femeie era împreună cu fiica sa minoră, în vârstă de 6 ani.

Publicitate

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Astăzi, 14 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 8 octombrie a.C., fiica sa, CIURAR LUCICA, în vârstă de 26 ani, a plecat de la domiciliul său din Bogatu Român spre municipiul Sibiu, însă până la această dată nu a revenit acasă.

La momentul plecării voluntare, CIURAR LUCICA era însoțită de către fiica sa minoră, CIURAR ANA-MARIA, în vârstă de 6 ani.

Semnalmente CIURAR LUCICA: înălțime 150 cm, greutate 60-65 kg, păr vopsit blond, ochi căprui.

La data plecării voluntare de la domiciliu purta o bluză de culoare crem cu negru, blugi de culoare albastru, jachetă de culoare albastru, pantofi tip adidas de culoare neagră.

Semnalmente CIURAR ANA-MARIA: 110 cm, 30 kg.

CIURAR ANA-MARIA purta o bluză de culoare roz, pantaloni de culoare albastru, pantofi de culoare neagră.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Bogdan Trif (PSD): Alege înțelept! (C.P)