spot_img
8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

10 ani de Piața Transilvania cu politicieni și diplome

Știri din Județ

Publicitate

Consiliul Județean Sibiu a ținut să marcheze astăzi 10 ani de la înființarea pieței țărănești Transilvania și ziua recoltei. Mai mulți politicieni au trecut prin piață, unii pentru cumpărături, alții doar pentru oportunitatea foto.

Președinta Consiliului Județean Daniela Cîmpean a venit însoțită de Adrian Bibu managerul județului Sibiu și reprezentanți de la diferite direcții de profil. Cîmpean a venit cu un coș de nuiele unde a pus cumpărăturile. Standurile de brânzeturi și lactate au fost favoritele ei, dar a cumpărat și ciuperci de pădure.

În altă parte a pieței Raluca Turcan, deputatul PNL de Sibiu, a făcut cumpărături tot din domeniul lactatelor mai ales smântână și brânză.

Cele două doamne nu s-au intersectat dar au stat fiecare de vorbă cu mai mulți comercianți din piață.

În apropierea locației, unde se desfășura un mic spectacol folcloric organizat de Școala de arte și meserii Ilie Mincu era un grup de membri PSD alături de deputatul Bogdan Trif.

Ca în fiecare zi de sâmbătă piața era plină de oameni dornici să cumpere produse tradiționale. Unele standuri aveau cozi și de 10-20 de persoane.

Vânzătorii de ouă, carne de pui, brânzeturi și produse tradiționale din carne de porc au fost cei mai căutați de cumpărători.

Adrian Bibu, care a anunțat de curând că vrea să candideze din nou la Primăria municipiului Sibiu din partea PNL a intrat în mijlocul grupului PSD pentru a îi saluta pe fiecare.

Dacă doamnele câmpean și turcan au făcut cumpărături de la mai mulți comercianți, politicienii bărbați s-au rezumat doar la asta de povești cu aceștia și a face fotografii.

Cei mai vechi comercianți din piața țărănească Transilvania au fost premiați cu o diplomă de președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, într-un cadru restrâns, în interiorul sălii Transilvania. La premiere, alături de ea au stat Adrian Bibu și Marcel Luca, vicepreședintele Consiliului Județean. Deputații PNL și PSD prezenți în piață nu au participat la ceremonia de acordare a diplomelor.


Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri