0.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Două femei lovite de o mașină, pe o trecere de pietoni din Sibiu

Știri din Județ

Două femei au fost accidentate de către o mașină, în această dimineață, în timp ce traversau strada regulamentar pe o trecere de pietoni situată la intersecția străzilor Gladiolelor cu Râului din municipiul Sibiu.


Din primele cercetări rezultă că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Gladiolelor, la trecerea pentru pietoni din apropierea intersecției cu strada Râului, un șofer în vârstă de 65 de ani nu a acordat prioritate și a acroșat două femei, de 20, respectiv 41 de ani, care traversau partea carosabilă pe trecere.

Victima în vârstă de 41 ani a suferit un traumatism de membru inferior cu suspiciune de fractură iar tânăra de 20 ani a suferit traumatisme de membre superioare.

Toți cei implicați sunt sibieni.

„Saj Sibiu a trimis de urgenta un echipaj de tip B în Sibiu la intersecția străzilor Gladiolelor cu Râului,la un accident rutier. Un autoturism a acrosat doua femei pe trecerea de pietoni.
Victima de 41 ani a suferit un traumatism de membru inferior cu suspiciune de fractura iar tanara de 20 ani a suferit traumatisme de membre superioare.Ambele victime au fost transportate la UPU în stare stabilă”
a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș