11.3 C
Sibiu
joi, 18 aprilie, 2024

Accident pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș. Intervin multe echipaje ISU

Știri din Județ

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe autostrada A1 Sibiu – Sebeș, la ieșirea de lângă aeroportul Sibiu.


Conform surselor noastre, în accident sunt implicate două mașini, un BMW și o Skoda. În urma impactului trei adulți și un copil au nevoie de asistență medicală. Acești erau autoevacuați din autoturisme, fiind conștienți și cooperanți.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii rutieri, se pare că pe fondul nepăstrării distanței de siguranță, s-a produs o coliziune față-spate între două autoturisme, din care unul condus de un sibian de 37 de ani iar cel de-al doilea de către o femeie în vârstă de 40 de ani, din municipiul Sibiu.

Starea răniților: un bărbat în vârstă de 40 ani cu traumatism lombar, femeie în vârstă de 39 ani ,însărcinată, cu traumatism cranio-cerebral, fetiță de 4 ani, cu diverse contuzii.

Traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă.

„Un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple și o autospecială de stingere, intervin la un accident rutier pe A1 km 250 la ieșirea de la Aeroport.” transmite ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Brădeni: Un nou scandal între PSD și PNL