19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Produse ecologice pentru curatenia casei

Știri din Județ

In ultima perioada suntem din ce in ce mai atenti cand achizitionam detergenti pentru curatarea rufelor a vaselor, in general a produselor de curatare.

In ultima perioada suntem din ce in ce mai atenti cand achizitionam detergenti pentru spalarea rufelor a vaselor si in general a produselor de curatare.
In general este recomandat a se evita produsele de curatare dure care contin adesea agenti tensioactivi, parfumuri si conservanti pe baza de petrol.
Multi oameni sunt alergici la ingredientele artificiale din detergenti si balsamurile de rufe conventionale, rezultatul este mancarime, umflare, roseata si chiar pustule pe piele care apar in timpul sau dupa purtarea rufelor.
Daca observati in mod regulat astfel de simptome, atunci ar trebui sa consultati un medic. Un test de alergie poate fi folosit pentru a determina la ce substanta sunteti alergic. Schimbandu-ti detergentul si folosind o varianta ecologica, poti determina si singur problema.
Daca observati ca acest lucru reduce roseata, ar trebui sa utilizati pe viitor numai detergenti ecologici prietenosi cu pielea, produse care nu contin ingredient nocive.
Detergentii ecologici nu sunt complet inofensivi atunci când vine vorba de contactul cu tractul respirator si pielea, insa efectele nu sunt in niciun caz comparabile cu cele ale detergentilor conventionali. Pe lânga aceste proprietati pozitive, ele sunt la fel de potrivite pentru aproape toate aplicatiile casnice.
Detergentii ecologici au la baza ingrediente naturale, nu contin enzime, coloranti, ulei de palmier, agenti tensioactivi, parfumuri si aditivi artificiali. (vezi informatii suplimentare pe blog)
Pe langa detergentii de rufe si vase bio nu trebuie neglijate nici produsele ecologie folosite la curatenia casei, produse de curatare universale, produse de curatare pentru baie, podele, produse de curatat geamuri, cele de indepartare a calcarului si multe altele – produse fara ingrediente periculoase, produse non-toxice de curatenie.
Iata o serie de caracteristici ale produselor de curatare ecologice care te pot ajuta sa faci casa sa straluceasca si in acelasi timp sa iti protejezi atat sanatatea cat si mediul inconjurator.

Detergentii anticalcar ecologici
 produc mai putina spuma, ingredientele principale sunt acidul citric si alcoolul vegetal (etanol).
Datorita compozitiei sale, murdaria si depunerile sunt usor de indepartat de pe cabine de dus, gresie si chiuvete.

Detergenti organici pentru curatarea tuturor tipurilor de pardoseli pastreaza calitatea si proprietatile pardoselii. Poat fi utilizati si pe suprafete delicate de podea, cum ar fi lemn sau placi ceramice si piatra naturala.
Suprafata nu este deteriorata si nu lasa pete in urma utilizarii

Detergenti ecologici pentru curatarea geamurilor, oglinzilor si a altor suprafete din sticla aceste produse creeaza o spuma usoara si fina care se dizolva si indeparteaza murdaria.
Capacitatea excelenta de auto-uscare face curatarea mai usoara si mai rapida.

Detergentii pentru curatarea toaletei indeparta petele dure si depunerile de calcar fara o inmuiere prelungita, sunt non-toxic, nu contine amoniac, clor sau ingrediente pe baza de petrol, toate ingredientele sale sunt obtinute din surse naturale.
Mirosul proaspat provine din uleiuri esentiale pe baza de plante si extracte botanice.

Solutii universale pentru curatat casa te ajuta sa optimizezi spatiul de depozitare, sunt sigure de utilizat, elimina mizeria de pe o varietate de suprafete de la blaturi, podele, geamuri, electrocasnice si suprafete din baie si bucatarie.
Cele mai eficiente vor indeparta grasimea si vor curata murdaria fara o spalare puternica sau fara a lasa reziduuri in urma.

Produse pentru indepartarea grasimii din bucatarie pot fi utilizate cu succes pe o gamă larga de suprafete, de la plite de gatit la cuptoare cu microunde, acestea curata reziduurile si petele uleioase greu de indepartat.

Optati pentru detergenti biodegradabi cu ingrediente obtinute din surse naturale cu beneficii pentru mediu si sanatate!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri