12.3 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Autocar plin cu călători implicat într-un accident pe Valea Oltului

Știri din Județ

Paramedicii și personalul de descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați în aceasta dimineață, în jurul orei 03:00, la un accident rutier produs pe DN7, pe raza localității Trutulesti, între un autoturism și un autocar care transporta 21 de persoane.


La fața locului, s-au deplasat : o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD. În urma impactului a rezultat o victimă încarcerată în autoturism, un bărbat de 24 de ani din localitatea Boișoara. La scurt timp de la sosirea echipajelor la locul interventiei, victima aflata în comă a fost extrasă din autoturism și i s-au acordat îngrijiri medicale de către paramedicii SMURD și un medic din Hunedoara, aflat în trafic și ulterior de către personalul medical sosit la locul interventiei. La scurt timp, acesta a fost transportat la UPU Sibiu, pentru îngrijiri și investigații suplimentare.

Din rândul celor 21 de pasageri din autocar, o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, aceasta suferind un atac de panică.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri