17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Tablă interactivă, videoproiector și rechizite pentru şcoala din Zlagna

Știri din Județ

Pe 28 Mai 2022 Bianca Staicu,  preşedintele Asociaţiei Job în Sibiu şi-a donat ziua de naştere prin platforma Galantom pentru achiziţionarea unei table interactive pentru şcoala din Zlagna, singura şcoală din comună unde se predă simultan la 5 clase (0-IV) prin proiectul ”O tablă interactivă pentru școala din Zlagna”  https://asociatiajobinsibiu.galantom.ro/p/biancastaicu

De ce o tablă interactivă?

O tablă interactivă reprezintă un ajutor important în a crea și desfășura activități interactive la clasă, se pot crea fișe, chestionare, jocuri care sunt atractive şi care contribuie la dezvoltarea de aptitudini sociale pentru copii. Plus alte deprinderi necesare copiilor.

Se creează un mediu de învățare interactiv și interesant. Totodată sporește capacitatea elevilor de a învăța prin stimuli vizuali, auditivi și tactili.

În urma obţinerii şi altor donaţii, sponsorizări pentru rechizite şi videoproiector am reuşit să cumpărăm o tablă interactivă, videoproiector, şi rechizite pentru întreg anul şcolar 2022-2023, totul undeva la 7000 lei.

Pentru noi cei din Asociaţia Job în Sibiu (Bianca Staicu şi Marius Ciucă) este o mare bucurie că am reuşit să ducem la bun sfârşit ceea ce ne-am propus. Pe această cale dorim să mulțumim tuturor celor care au avut încredere în noi și au sprijinit acest proiect.

Mulţumim în mod special domnului Sorin Boica, fondatorul Asociaţiei Creștin Umanitară “Touching Lives for Jesus Ministry” şi domnului director Bonea Claudiu de la Școala din Bârghiş pentru toată implicarea lor.

Suntem prezenţi în mediul ONG din 2015, iar scopul Asociaţiei Job în Sibiu este promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități profesionale și facilitarea procesului de obținere a unui loc de muncă. Aceste activități contribuie la dezvoltarea tinerilor, absolvenților, persoanelor defavorizate și a tuturor grupurilor sociale. Dezvoltarea din punct de vedere economic, social, educațional și cultural a acestor persoane este obiectivul principal al Asociației Job în Sibiu.

 „Una din preocupările sistemului de învăţământ este adaparea continuă la noile tendinţe în ceea ce priveşte metodele de predare moderne. Provocarea constă în capacitatea profesorului de a capta atenţia elevilor şi de a menţine concentrarea lor pe parcursul întregii ore de curs. Tabla interactivă este un instrument uşor de utilizat, care sporeşte implicarea elevilor şi transformă orele de curs în experienţe interactive, îi motivează să fie mai activi şi îi ajută să reţină mai uşor informaţia.

Mulţumesc din suflet Asociaţiei Job în Sibiu și tuturor celor cu ajutorul cărora a fost posibilă achiziţionarea unei table interactive, videoproiector şi rechizite pentru şcoala primară din Zlagna, singura şcoală din comună care are acum o tablă interactivă ” – spune doamna învăţătoare de la Zlagna, Angela Porime.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri