28.1 C
Sibiu
sâmbătă, 06 iulie, 2024

VIDEO-FOTO: Accident grav între Daia și Cornățel. Șapte persoane rănite și un șofer beat

Știri din Județ

Un șofer beat a reușit să rănească cu inconștiența sa șase persoane, producând un accident rutier pe DJ 106, între localitățile Cornățel și Daia. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 7:00.


Din primele cercetări rezultă faptul că, în timp ce conducea un microbuz transport persoane, în care se aflau șase pasageri adulți, pe un tronson în curbă la dreapta, spre municipiul Sibiu, un bărbat a pierdut controlul direcției de deplasare și a părăsit partea carosabilă în partea stângă a sensului de deplasare. În urma evenimentului a rezultat rănirea tuturor celor 7 ocupanți ai microbuzului. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto, un sibian în vârstă de 44 de ani, a indicat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Publicitate

În zonă se circulă îngreunat.

„ISU SIBIU a intervenit cu 3 echipaje SMURD dintre care unul cu medic, 1 ATPMV, o autospecială descarcerare, o autospecială de stingere iar două echipaje SAJ au oferit sprijin.” Andreea Ștefan- ISU SIBIU

STAREA RĂNIȚILOR: Echipajele de salvatori au acordat îngrijiri medicale pentru cele 7 persoane implicate în accident. Toate persoanele au fost transportate la UPU Sibiu: 6 persoane erau conștiente și aveau multiple traumatisme, o persoană inconștientă, aceasta fiind intubată la fața locului.

  • 4 bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 65 de ani politraumatizați au fost transportați de echipajele SMURD.
  • 2 persoane au fost preluate de echipajele SAJ.
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri