17.4 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

BC CSU Sibiu joacă mâine cu Rapid în Sala Transilvania

Știri din Județ

După înfrângerea din derby-ul cu BT U Cluj Napoca, pentru BC CSU Sibiu urmează meciul cu Rapid București din Sala Transilvania – Sibiu.

Dacă Sibienii sunt pe 3 cu 7 puncte, cei de la Rapid sunt o poziție mai jos, pe locul 4, dar și cu un meci în minus.

În ultima etapă ”vișinii” au câștigat în deplasare scor 85 la 64 cu CSM Târgu Jiu.

„Este un meci important, pentru că vrem în continuare să arătăm că învățăm, de la zi la zi, să jucăm cât mai bine în echipă. Avem nevoie de al 6-lea jucător, suporterii, să fim cu toții în Sala Transilvania și să dăm dovadă de un baschet de calitate. Întâlnim o echipă puternică, fără îndoială, însă noi ne pregătim de la săptămână la săptămână și considerăm că putem juca baschet din ce în ce mai bine și să devenim un colectiv din în ce mai strâns. Adversarul poate să vină cu orice arme, dar noi suntem pregătiți de fiecare dată să-l înfruntăm” a spus Sebastian Ionescu înaintea confruntării de mâine.

„Am avut o săptămână grea, cu mulți jucători care au avut probleme fizice. Sper că vom putea aborda meciul într-un mod bun și că vom putea concura cu Rapid pe teren propriu. Suporterii, în special în aceste săptămâni și meciuri grele, sunt foarte importanți pentru noi, deoarece în momentele în care suferim și avem probleme pe parchet, ne ajută foarte mult să revenim și să ne creștem nivelul” a declarat Miguel Angel Hoyo pentru pagina oficială BC CSU Sibiu

Bilete pentru meciul din Sala Transilvania sunt disponibile AICI. Meciul urmează să fie transmis în direct pe Digi Sport 4 și Prima Sport 3.

FOTO & INFO – Website oficial BC CSU Sibiu
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri