12.2 C
Sibiu
luni, 04 martie, 2024

PSD susține majorarea pensiilor cu cel puțin 10% (CP)

Știri din Județ

Organizația Județeană PSD Sibiu a transmis către mass media următorul comunicat de presă:

Partidul Social Democrat a insistat, în Coaliție, ca pensiile să fie mărite cu cel puțin 10%, de la 1 ianuarie 2023. Dacă, în prima fază, partenerii liberali au fost reticenți, ne bucurăm să constatăm acum că reprezentanți importanți ai PNL au început să preia mesajul și ideile noastre și anume că este o necesitate ca pensiile să crească pentru că părinții și bunicii noștri sunt cei mai expuși în această perioadă de criză, în care prețurile pur și simplu au explodat.

Creșterea pensiilor nu este un moft, ci ea trebuie implementată pentru că sunt foarte mulți pensionari care efectiv nu au cum să-și asigure traiul zilnic. “PSD, prin politicile lui, a avut întotdeauna grijă de cei care au muncit o viață întreagă, dar și de cetățenii activi, care contribuie la bugetul de pensii. Trebuie să existe întotdeauna un echilibru, care să asigure un nivel de trai decent tuturor categoriilor sociale”, subliniază Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu.

„Le-am explicat celor peste 250 de pensionari cu care ne-am întâlnit, duminică, în Mediaș, împreună cu deputatul Bogdan Trif, că PSD este singurul partid care a avut și are grijă de părinții și bunicii noștri. Considerăm că, în condițiile actuale de criză, este absolut necesară majorarea punctului de pensie și a pensiei minime cu cel puțin 10%, într-o singură tranșă, de la 1 ianuarie 2023”, explică Mihai Macaveiu, președintele Organizației Municipale Mediaș.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

ACS Mediaș a remizat cu CSM Deva

Accident cu trei mașini pe strada Rahovei din Sibiu

EDITORIAL: Polițiștii nu contează?