19.1 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Închideri ale circulației pentru desfășurarea evenimentelor de Ziua Națională a României

Știri din Județ

Autoritățile locale din Sibiu au pregătit un program de evenimente divers pentru a marca 1 Decembrie, Ziua Națională a României: ceremonialuri militare, expoziții, activități culturale și educative, spectacolul extraordinar “Noi suntem români” la Sala Transilvania, un concert simfonic la Filarmonică și focuri de artificii.

Pentru buna desfășurare a ceremoniei de retragere cu torțe a cadrelor militare a Academiei Forțelor Terestre este necesară închiderea temporară, timp de o oră, între ora 18.00 și 19.00 a bulevardului Coposu, pe tronsonul dintre Piața Unirii și strada Independenței.

Restricțiile sunt necesare pentru a permite trecerea coloanei care se va deplasa începând cu ora 18.00 pe traseul: Monumentul Eroilor Revoluției din decembrie 1989 din fața Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu – Monumentul Eroilor Revoluției din decembrie 1989 de la Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu – str. Revoluției – Monumentul Eroilor Revoluției din fața Centrului Cultural “Ion Besoiu” – Piața Teatrului – bulevardul C. Coposu – str. Independenței – str. C. Negruzzi – str. Ștefan cel Mare – Academia Forțelor Terestre Sibiu. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pentru deplasare în intervalul orar menționat.

Parcarea din Piața Teatrului va fi închisă în intervalul 30 noiembrie, ora 20.00 – 1 decembrie, ora 19.00 pentru că aici militarii Academiei Forțelor Terestre și fanfara militară vor intona imnul național la ora 18.25 și aici se vor amplasa echipamentele necesare pentru focul de artificii care începe la ora 18.30, sibienii fiind invitați să participe la aceste momente solemne, dar și de bucurie.

Reamintim șoferilor că, pentru parcare rămân disponibile spațiul de pe Cazarma 90, cel de sub zidul Cetății și locurile de pe aliniamentele stradale din zonă.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri