12 C
Sibiu
vineri, 29 martie, 2024

Mesajul prefectului județului Sibiu de 1 Decembrie

Știri din Județ

Mircea Dorin Crețu, prefectul județului Sibiu a transmis cu ocazia Zilei Naționale a României următorul mesaj:

Anul acesta se împlinesc 104 ani de când românii au trăit emoția reîntregirii. De la acel moment și până acum, România a cunoscut suferințele pricinuite de război, anii comunismului, dar și evenimentele care au marcat istoria recentă a țării.
Să nu uităm perioada cruntă trăită în anii Primului Război Mondial când femeile au fost nevoite să facă față încercărilor mult prea grele în ceea ce azi putem să numim ”frontul de acasă”. Să nu uităm fiii, tații, frații care nu s-au întors niciodată acasă. Să nu uităm perioada de după război în care România a cunoscut tot ceea ce a însemnat suferință: foamete, boală, înfrângere. Să nu îi uităm pe cei care au luptat pentru libertatea de care noi ne putem bucura azi.
Anul acesta de 1 Decembrie să ne amintim de tăria, perseverența, demnitatea și puterea de care poporul nostru a dat dovadă.
Este momentul să ne axăm pe viitor, pe ceea ce vom putea schimba în bine. Acest lucru este posibil doar prin implicarea directă, implicare ce trebuie să vină dinspre noi toți, de la conducători și până la fiecare cetățean în parte.
Este momentul să acționăm astfel încât prezentul pe care îl clădim azi să fie un viitor stabil și sigur pentru toți românii, indiferent de clasă socială, culoare politică sau religie.
Ziua de 1 Decembrie este despre fiecare român, fie că se află pe meleagurile țării sau nu.
Pe această cale doresc să le mulțumesc tuturor cetățenilor județului Sibiu, care duc mai departe istoria, tradițiile și care fac ca acest județ să fie într-adevăr unul deosebit!
La mulți ani, dragi români!
La mulți ani, România!

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri