7.9 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Voluntarii Echipei Galbene – mesagerii lui Moș Nicolae pentru copiii din Boița și Cartierul Țiglari din Sibiu

Știri din Județ

Voluntarii Echipei Galbene ai PNL Sibiu, alături de deputatul Raluca Turcan, președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean și primarul comunei Boița Nicolae Cocoș, lideri exemplari ai comunității sibiene au fost ieri, 3 decembrie 2022, mesagerii lui Moș Nicolae pentru copiii din Boița și Cartierul Țiglari din Sibiu.

Cu zăpadă sau fără zăpadă, luna decembrie este luna bucuriei, luna cadourilor, luna speranțelor. Pentru fiecare dintre noi, împodobirea bradului, colindele, masa îmbelșugată și tihna sărbătorilor sunt tot atâtea momente de satisfacție și împlinire. Copiii așteaptă cu nerăbdare darurile de la Moș Nicolae și Moș Crăciun. Cu ghetuțele lustruite și cât mai încăpatoare, cu bradul încărcat și plin de culoare, povestea de iarnă a fiecăruia dintre ei se rescrie an de an cu mai multă veselie și candoare.

Am umplut, in numele lui, ghetuțele a șaizeci de copii ,care in timp ,o parte dintre ei ne-au devenit prieteni pentru ca nu ezitam sa ii vizitam ori de câte ori avem ocazia . Pentru că sărbătorile sunt despre comuniune și dăruire, nu am rămas indiferenți la nevoile celor de lângă noi. Fiecare copil merită să primească sub brăduț un cadou, iar acolo unde lupta pentru traiul zilnic este covârșitoare, avem datoria să ne unim forțele și resursele și să aducem mici bucurii celor care au atâta nevoie de ele” – au transmis reprezentanții Echipei Galbene

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri