spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Ȋncep ȋnscrierile pentru tombola “Client Fidel Tursib 2022”

Știri din Județ

Publicitate

Tursib oferă premii şi în acest an câtorva norocoşi care au achiziţionat abonament la transportul public ȋn Sibiu, pe tot parcursul anului 2022.

Aşadar, Tursib invită pe toţi cei care îndeplinesc această cerinţă, să participe la tombola anuală, pentru a avea şansa de a căştiga un laptop, telefoane mobile, sau abonamente la transportul public pentru anul viitor.

“Aşa cum facem deja de doi ani ȋncoace, vă vom ruga să vă înscrieţi în concurs online. Perioada de înscrieri este între 8 – 19 decembrie 2022. În acest sens, vă punem la dispoziţie pe site-ul nostru, la adresa https://tursib.ro/tombola/inscriere formularul de înscriere, pe care vă invităm să îl completaţi. În momentul trimiteriiacestuia, veţi primi automat un număr de înregistrare în concursul nostru” – transmit reprezentanții TURSIB.

Tragerea la sorţi se va face tot online, în data de 20 decembrie 2022, iar căştigătorii vor fi anunţaţi telefonic, în aceeaşi zi.

“Vă invităm pe cât mai mulţi să vă înscrieţi în concursul nostru şi vă mulţumim din nou tuturor pentru că utilizaţi mijloacele noastre de transport în comun.” – au adăugat reprezentanții TURSIB.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului