spot_img
11.8 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Un sibian trăiește datorită spiritului civic al unui șofer Tursib. A sunat la 112 și a alertat salvatorii!

Știri din Județ

Publicitate

Un bărbat în vârstă de 64 de ani ce se afla în stația de autobuz de pe strada Rahovei din Sibiu a avut nevoie aseară, de asistență medicală de urgență. Acesta se afla în stop cardio-respirator.


Conform surselor Sibiu Independent, victima se afla culcată pe banca stației BUS, cu mâinile lăsate pe lângă corp. Sosit în stație, șoferul autobuzului Tursib a întrebat în stanga și-n dreapta dacă cineva știe ce s-a întâmplat. Mergând spre bărbat și văzând că nu primește nici un răspuns de la acesta, fiind nemișcat, acesta a sunat de urgență la 112. Evenimentul medical a fost raportat în jurul orei 23:10.

Medicii ISU sosiți la fața locului au început de urgență manevrele de resuscitare iar din fericire, bărbatul și-a revenit, fiind transportat la spital.

Un echipaj SMURD cu medic a intervenit aseară într-o stație de autobuz din zona Piața Rahovei, pentru a acorda asistență medicală unei persoane. La fața locului echipajul a găsit un bărbat de 64 de ani în stop cardio-respirator. S-au aplicat manevre de resuscitare, acesta a răspuns manevrelor și a fost transportat la UPU Sibiu.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan, ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului

Floriile, sărbătoarea Regelui care vine…