spot_img
16.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO-FOTO: Cum arată mașina familiei de spanioli „uciși” pe Hula Bradului din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Gorjeanul în vârstă de 63 de ani, ce a depășit duminică, pe linie dublă continuă, pe Hula Bradului din Sibiu, este acuzat de procurorii sibieni de omor calificat. În urma depășirii realizate, acesta a intrat în coliziune cu alte două mașini, provocând un accident în care și-au pierdut viața patru persoane.


Judecătorii de la Tribunalul Sibiu au acceptat ieri propunerea procurorilor ca șoferul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile. Conform portal.just.ro, șoferul se numește Sporici Ion. Conform surselor Sibiu Independent, acesta este din Motru, județul Gorj. Acesta a fost mai mulți ani plecat în Italia, unde a lucrat ca fizioterapeut. Bărbatul este divorțat și are o fiica în vârstă de 40 de ani.

Așa arată mormanul de fiare ce era odată o mașină! După magnitudinea daunei asupra mașinii Dacia Logan, familia de spanioli a avut șanse minime de supraviețuire. Practic, mașina a fost distrusă în proporție de 95%. Din cauza impactului violent, două persoane au fost declarate decedate la fața locului, o a treia fiind resuscitată minute-n șir însă fără rezultat. Numărul morților a crescut la trei. După doar câteva zile, mezina familiei, în vârstă de doar 15 ani, intubată și în stare critică, moare. Rudele acesteia hotărăsc să-i doneze organele.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă