spot_img
17.3 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

VIDEO: Furt în plină zi. Vizat a fost un magazin de pe Calea Cisnădiei

Știri din Județ

Publicitate

Proprietarul unui magazin situat pe strada Irina Rosetti nr.1 a postat un material video în care se poate observa cum manechinul magazinului este dezbracăt de haine, în plină zi, fără teama camereor video.


Din imaginile video se poate observa un tânăr, de aproximativ 14-16 ani, ce încearcă de mai multe ori să sustragă un palton. Atent la trecători, dar fără teama camerelor de supraveghere, acesta se preface interesat de haină, uitându-se la etichetă și preț, după care dezbracă manechinul și pleacă liniștit cu haina. Păgubitul face apel la cei ce-l pot recunoaște pe hoț și speră ca acesta să returneze haina. În caz contrar, acesta v-a fi reclamat la Poliție.

sursă video: Facebook Hainec

„Furt în plină zi, ignorându-se camerele de supraveghere video de pe Calea Cisnădiei, Str.Irina Rosetti nr.1, magazin Hainec. Cel care a făcut acest gest sau parinții acestuia pot venii la magazin să înapoieze ce s-a furat, înainte ca poliția să ia măsuri în acest sens! Dacă cineva recunoaște acestă persoană, ne poate da informații la magazin, lângă farmacia Polisano. Se vor lua măsuri pentru a se evita cât se poate astfel de gesturi, care cu siguranță sunt făcute de acest personaj în alte magazine și nu numai…”a postat proprietarul magazinului de haine

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Cisnădia are o Policlinică nouă, modernă