spot_img
12.3 C
Sibiu
marți, 23 aprilie, 2024
spot_img

Doi pietoni au fost acroșați ușor de o mașină, pe o trecere de pietoni din Sibiu

Știri din Județ

Publicitate

Doi pietoni ce traversau regulamentar pe strada Siretului au fost acroșați ușor de o mașină. Cel mai probabil șoferul nu i-a observat la timp.


Din primele informații, pietonii au suferit răni superficiale, impactul cu mașina fiind minim. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de prim-ajutor însă pietonii au refuzat transportul la spital.

Conform surselor Sibiu Independent, este vorba despre un bărbat și un copil în vârstă de 13 ani. Șoferița neatentă are 38 de ani. Traficul în zonă este îngreunat.

„Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic au intervenit în această seara pe Calea Cisnădiei pentru a acorda asistență medicală persoanelor implicate într-un accident rutier. Două persoane un bărbat și un minor de 13 ani au fost acroșați de un autoturism condus de o femeie în vârstă de 38 de ani. Echipajele au evaluat medical pietonii și conducătoarea auto. Aceștia nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând toți transportul la spital.” a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan / ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda