spot_img
8 C
Sibiu
joi, 25 aprilie, 2024
spot_img

Cinci persoane rănite într-un accident produs lângă Brateiu

Știri din Județ

Publicitate

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs între trei mașini, pe DN14, în zona localității Brateiu.


Evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 15:20. În urma impactului, cinci persoane au ajuns la spital.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui microbuz ce tractata o remorcă, având direcția de deplasare spre municipiul Mediaș, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism condus de un bărbat în vârstă 51 de ani, cetățean străin în timp ce din sens opus circula un autoturism condus de către o femeie de 23 de ani, cetățean străin, producându-se astfel o coliziune în care au fost implicate toate cele trei mașini.

În continuare, traficul se desfășoară alternativ.

„Au intervenit de urgență două echipaje SMURD, un echipaj descarcerare și un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului Mediaș.
De asemenea, 2 echipaje SAJ au intervenit la fața locului. Echipajele medicale au evaluat si au acordat îngrijiri medicale pentru cinci persoane implicate. Două persoane (femeie si bărbat) au fost transportate la CPU Mediaș, conștiente si policontuzionate. Alte trei persoane au fost transportate de către SAJ.” Transmite ISU SIBIU

Saj Sibiu, a trimis de urgenta doua echipaje de tip B în localitatea Brateiu ,la un accident rutier. În urma accidentului au rezultat cinci victime, trei femei și doi bărbați.
Echipajele SAJ și ISU(ATPVM,EPA) prezente la fata locului au asistat medical și transportat la CPU Medias cele 5 victime:
SAJ ,2 femei și un bărbat cu politraumatisme prin accident rutier, traumatisme de membre și coloana vertebrala. ISU-2 victime, o femeie și un bărbat.”
a transmis SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Muzeul ASTRA trece la programul de vară

Cum să tratezi eficient arsurile solare?

Greseli de evitat in alegerea unei rochii de ocazie

EDITORIAL: Elevii sibieni olimpici și viitorul lor