24.1 C
Sibiu
marți, 16 aprilie, 2024

Pieton lovit de o mașină, lângă localitatea Stejărișu din județul Sibiu

Știri din Județ

Un pieton ce se deplasa pe mijlocul drumului, într-o zonă slab iluminată dintre localitățile Zăvoi și Stejărișu, a fost lovit de o mașină.


Conform unui martor la accident, pietonul se afla sub influența băuturile alcoolice și se deplasa pe mijlocul drumului, într-o zonă întunecată. În urma impactului, tânărul în vârstă de 24 de ani a suferit un traumatism cranio-facial și a fost transportat la spital.

Conform IPJ SIBIU, în jurul orei 22:30, pe DJ 106, în zona localității Iacobeni, un bărbat în vârstă de 24 de ani, din Stejărișu, s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului județean și a fost lovit de un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Iacobeni.

Pietonul, a cărui testare alcoolscopică  a indicat un rezultat de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, a suferit răni ușoare și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

„Un echipaj SMURD din cadrul Stației Agnita a intervenit aseară între localitățile Zăvoi și Stejărișu, pentru a acorda îngrijiri medicale unui pieton acroșat de un autoturism.
Pietonul, un bărbat de 24 de ani a fost transportat la CPU Agnita cu traumatism cranio-facial, conștient.”
a declarat Sg. maj. Andreea Ștefan / ISU SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri