1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

Tragedie la Dumbrăveni. O femeie a murit intoxicată

Știri din Județ

O femeie în vârstă de 73 de ani a murit iar fiul acesteia, în vârstă de 42 de ani a scăpat că prin minune după ce casa lor s-a umplut cu monoxid de carbon.


Tragedia s-a produs astăzi, în jurul orei 16:55, în localitatea Dumbrăveni din județul Sibiu. La locul indicat s-au mobilizat de urgență două autospeciale de stingere și două echipaje medicale, un echipaj SMURD și unul SAJ.

Forțele au găsit la fața locului o persoană de sex feminin decedată și o persoană de sex masculin aflat în stare de inconștiență ca urmare a intoxicării cu monoxid de carbon.

Bărbatul de aproximativ 42 de ani a primit asistență medicală și oxigen și a fost transportat la CPU Mediaș.

„Saj Sibiu a trimis de la Mediaș un echipaj de tip B în localitatea Dumbraveni pe str Nicolae Bălcescu, unde a fost semnalata o posibila intoxicație cu monoxid de carbon.
La sosirea echipajelor ISU au găsit două victime, o femeie de 73 de ani decedată și un bărbat de 42 de ani,fiul femeii, care prezenta funcții vitale. Echipajele SAJ și ISU au asistat medical barbatul și l-au transportat la CPU Medias ,echilibrat hemodinamic și respirator dar confuz.Starea victimei este cauzata de lipsa oxigenului din locuință, monoxidul de carbon putând sa-i pună viata în pericol.
În prezent barbatul se afla la spital, el primind îngrijiri medicale și oxigenoterapie.” a declarat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ SIBIU

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri