spot_img
9.1 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Nicu Ștefănuță, europarlamentar sibian: „Sunt 50% șanse ca banii pentru noul spital să fie alocați prin POS”

Știri din Județ

Publicitate

Europarlamentarul sibian Nicu Ștefănuță, membru al grupului RENEW Europe, a declarat vineri, într-o conferință de presă că sibienii ar trebui să se revolte contra ministrului Sănătății, Rafila, în cazul noului spital județean. El a apreciat că, după refuzul de a fi finanțat prin PNRR, noul spital mai are șanse de finanțare doar prin POS. „Sunt 50% șanse ca banii pentru noul spital să fie alocați prin POS” a explicat Ștefănuță.

„Mă voi implica pe acest subiect, pentru a arăta celor de la București că banii europeni nu sunt pentru ei, ci pentru oameni. Cum? Printr-un demers cetățenesc, poate prin strângeri de semnături. Eu cred că oamenii din această localitate trebuie să se răscoale. Pentru că nu mai este posibil ca Bucureștiul să ne trateze cu flit. Asta a făcut în domeniul Sănătății. Această coaliție guvernamentală este clar că nu are Sibiul la inimă” a explicat Ștefănuță.

El a precizat că a adresat deja o scrisoare oficială ministrului Rafila în care cere explicații despre finanțarea noului spital județean din Sibiu.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri