3.2 C
Sibiu
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

BC CSU Sibiu joacă astăzi contra Petrolului Ploiești

Știri din Județ

BC CSU Sibiu joacă astăzi contra Petrolului Ploiești

Ultimul meci pe teren străin din Conferința A a Ligii Naționale de Baschet Masculin va fi jucat de oamenii lui BC CSU Sibiu pe terenul Petrolului.

Partida va avea loc astăzi de la ora 17:45 și poate fi urmărită pe Digi Sport 3, Prima Sport 5 sau FRB TV.

În tur, BC CSU Sibiu a reușit o victorie destul de clară în Sala Transilvania, într-un meci condus cap coadă și încheiat cu scorul de 82-70. Mouhamed Barro cu 16 puncte și 6 recuperări, respectiv Roberts Blumbergs cu 15 puncte și 5 recuperări au principalii remarcați ai acelui joc. Pentru Tomas Rinkevicius, meciul tur cu ploieștenii a fost primul în postura de antrenor principal al BC CSU Sibiu.

DECLARAȚII RAREȘ UȚĂ ȘI TOMAS TINKEVICIUS

„Primul meu meci din nou pentru Sibiu este probabil și cel mai important de până acum în acest sezon. Va fi un joc pe viață sau pe moarte. Vom merge acolo foarte motivați, foarte determinați, pentru a câștiga și pentru a avea șanse să ne calificăm în Top 10, care este obiectivul nostru în acest moment.

Fanii, cărora vrea să le mulțumesc și acum, pentru că m-au primit foarte frumos și călduros la meciul cu Craiova. Colegii, pe mulți dintre ei îi știam, m-au primit cu brațele deschise, la fel și staff-ul tehnic. M-au ajutat să mă integrez destul de repede. Mă înțeleg bine cu toți și sunt entuziasmat să joc din nou pentru BC CSU Sibiu” a spus Rareș Uță.

„Ne-am pregătit ca de obicei. Ne respectăm adversarul, au o echipă bună și un lot echilibrat. Cred că au avantaj, deoarece cu acest lot s-au antrenat tot sezonul, se înțeleg mai bine între ei. În același timp au jucători autohtoni cu experiență în echipă. Noi ne pregătim, știm unde putem fi mai buni și ne vom continua planul de antrenament, pentru a fi pregătiți pentru jocul de luni.

Aceasta a fost problema noastră încă din startul sezonului. Avem o echipă tânără și aceasta a fost problema noastră, nu am jucat la fel de bine în meciurile din deplasare. Am arătat mult mai bine la meciurile de acasă. Cred că este un lucru natural, când ai jucători tineri în echipă. Ne dorim schimbarea la meciul de luni” a declarat Tomas Rinkevicius.

FOTO & INFO – BC CSU SIBIU
Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș