5.1 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

S-a întâmplat la Vâlcea! O prăjitură „cu surprize” a băgat 15 oameni în spital

Știri din Județ

Un vâlcean în vârstă de 32 de ani a fost reținut de către polițiști după ce a adus la o petrecere privată, o prăjitură plină cu cannabis. În urma consumului, 15 persoane au ajuns la spital.


Astfel, la data de 22 ianuarie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de cannabis.

În urma consumului, 15 dintre invitați ar fi acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean Vâlcea.

În urma percheziției efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuința bărbatului au fost descoperite resturi de cannabis și un grinder.

În cursul zilei de astăzi, bănuitul va fi prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Zilele Culturale Octavian Goga la Rășinari

Risc de avalanșe în Munții Făgăraș