spot_img
11.4 C
Sibiu
marți, 30 aprilie, 2024
spot_img

Sporturile extreme revin în weekend pe Arena Platoș Păltiniș

Știri din Județ

Publicitate

Sporturile extreme revin în weekend în complexul de ski și snowboard Arena Platoș Păltiniș. Unul dintre cele mai spectaculoase concursuri ale sezonului are loc în weekend, între 27 și 29 ianuarie.

Publicitate

Arena Freestyle Open va aduce la Păltiniș cei mai spectaculoși boarderi și free-ski-eri, temerari pentru care săriturile, rostogolirile aeriene și aterizările spectaculoase fac parte din viața de zi cu zi. Față de edițiile anterioare, când evenimentul avea loc în fun-park, set-up-ul pentru acestă ediție se pregătește la baza pârtiei A, pe laterală.

Pentru concurenți a fost pregătit un traseu format din mai multe elemente/obstacole de freestyle: un kicker, un rail, un fat-box și un wall-ride.

Înscrierile în concurs vor avea loc vineri, între 10 și 16 iar în aceeași zi vor avea loc și antrenamentele. Înscrierile se fac în apres-ski. Sâmbătă, concursul începe cu ședința tehnică, la ora 9:15 și cu o nouă sesiune de antrenamente. La ora 10 vor începe primele manșe de calificări iar de la ora 12 manșele finale. Ceremonia de premiere este programată să înceapă la ora 15.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Apă Canal Sibiu angajează  inginer