1.2 C
Sibiu
vineri, 19 aprilie, 2024

FOTO: Carosabil alunecos pe autostrada Sibiu – Boița. O persoană a murit iar altele au fost rănite

Știri din Județ

ACTUALIZARE ora 21:37: Calea 2 de pe autostrada Sibiu – Boița este închisă de la km. 237+800, sens Sibiu-Boița. Din primele informații, mai multe autoturisme au intrat în coliziune, cel puțin o persoană fiind rănită.

În accident au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane. În urma evaluării medicale, șapte persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital. Cea de-a 9 persoană implicată în accident, un bărbat de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia. Echipajul SAJ a transportat la spital un bărbat de 27 de ani care a suferit un traumatism de șold drept.

Circulația pe ambele sensuri a fost restricționată!

Cum s-a produs accidentul rutier de pe autostrada Sibiu – Boița

Din primele informații, inițial s-a produs o coliziune între trei autoturisme, impact în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 27 de ani. Imediat după acest eveniment, în imediata apropiere, s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism. Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol și decedând. Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident.

Știre inițială:

Cel puțin trei mașini și două microbuze au suferit avarii semnificative după ce au derapat pe autostrada Sibiu – Boita.


Evenimentele rutiere s-au produs în această seară, în jurul orei 20:00. Mai mulți conducători auto au reclamat faptul că pe autostrada Sibiu – Boița, carosabilul este extrem de alunecos.

Pe noua porțiune a autostrăzii Sibiu – Pitești sunt instalați senzori de polei, ce transmit date în timp real iar apoi sunt afișate informații informative pe sistemele vizuale ale autostrăzii.

Utilajele de deszăpezire ale DRDP Brașov se află pe traseu în zonele afectate în județele Sibiu și Brașov pentru a combate lunecușul. Ploaia înghețată este foarte greu de combătut pentru că materialele antiderapante sunt imediat acoperite de gheață.

Pentru județul Sibiu a fost emis un cod galben de ploaie înghețată, valabil până la ora 23:00.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri