spot_img
9.6 C
Sibiu
vineri, 26 aprilie, 2024
spot_img

Starea autostrăzii A1, din zona județului Sibiu!

Știri din Județ

Publicitate

Viscolul și ninsorile abundente au dat mari bătăi de cap șoferilor, dar si autorităților. Astfel, în cursul nopții s-a decis închiderea autostrăzii pe zona județului Sibiu, dar și drumul spre Păltiniș.


La această oră pe A1 , pe sectorul Cunța- Sibiu traficul rutier a fost reluat, carosabilul fiind curățat. Totuși, drumarii recomandă prudență din partea șoferilor.

Reamintim că începând cu ora 00:00 a zilei 5 februarie, DJ 106A Sibiu- Păltiniș este blocat pe ambele sensuri.

https://youtu.be/ZwoA6srbAmQ
Publicitate

1 COMENTARIU

  1. Citez: „Astfel, în cursul nopții s-a decis închiderea autostrăzii pe zona județului Sibiu, dar și drumul spre Păltiniș.”
    Avem dreptul sa aflam un punct de vedere oficial din partea autorităților care au decis inchiderea autostrazii pe raza judetului Sibiu in loc ca să decidă dezapezirea acesteia?
    Mentionez ca am vazut peste noapte TIR-uri deviate prin Sibiu care au ramas in rampa din cauza zapezii blocând circulatia pe urcarea Soseaua Alba Iulia inainte de intersectia cu str Dealului. Se incerca tractarea acestuia cu o masina 4×4, iar niste lucratori de la drumuri aruncau material antiderapant pe la rotile tractoare ale camionului.
    Am mai vazut in jurul orei 3 noaptea utilajele de dezapezire ca se aflau in curtea firmei Geiger Boegl la iesire din Sibiu catre Sura Mare cu luminile aprinse insa fara activitate pe autostrada, doar unul dintre ele pozitionat cumva pentru a bloca intrarea pe autostradă.
    Oare nu au dorit să-și consume combustibilul intrand din timp pe autostrada sa o dezapezeasca continuu pe masura ce se asternea zapada, dar au asteptat sa se opreasca ninsoarea ca sa intre o singura data pe autostrada sa o deszăpezească? Intreb asta fiindca alta explicatie logica nu exista.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului