26.2 C
Sibiu
duminică, 16 iunie, 2024

Consiliul Județean Sibiu lansează „Piața volantă la birou”, în sprijinul producătorilor locali și în folosul publicului larg

Știri din Județ

Piața volantă la birou, va fi lansată vineri, 24 februarie 2023, concept prin care producătorii locali își vor putea comercializa marfa în curtea interioară a Consiliului Județean Sibiu. În acest fel, produsele locale vor fi disponibile publicului larg și în zilele de vineri, alături de „tradiționala” zi de sâmbătă, când piața este organizată în parcarea Sălii Transilvania din Sibiu.

Producătorilor li se va pune la dispoziție, fără taxă, spațiul necesar expunerii și comercializării produselor proprii, precum și mese și vitrine frigorifice, piața urmând a avea loc între orele 9,00 – 13,00.

Accesul publicului este liber, porțile instituției fiind deschise în intervalul menționat.

Începând cu a doua jumătate a lunii martie ac, Piața volantă la birou va fi organizată, prin alternare săptămânală cu locația de la Consiliul Județean Sibiu, și în curtea Agenției pentru Protecția Mediului, str. Hipodromului nr. 2A. Și în acest loc, comercianții vor avea întreg suportul logistic oferit gratuit, iar accesul publicului larg va fi liber.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri