spot_img
5.2 C
Sibiu
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
spot_img

Altă dispariție la Sibiu. Un copil a mers la magazin și nu s-a mai întors acasă

Știri din Județ

Publicitate

ACTUALIZARE: Minorul a fost depistat în această seară de către polițiștii de la transporturi feroviare în zona Gării Sibiu. Minorul nu a fost victimei niciunei infracțiuni în perioada cât a lipsit de la domiciliu și a fost introdus in CP Princhindelul.

Poliţiştii sibieni caută un minor în vârstă de 12 ani, care a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

La data de 22 februarie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 08:30, fiul său minor, TUDORACHE NIȚĂ IOAN, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Sibiu spre un magazin din cartier, fără a mai reveni. 

SEMNALMENTE: înălțime 145 cm, greutate 44 kg, păr șaten, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică, ten măsliniu. 

OBIECTE DE ÎMBRĂCĂMINTE: în momentul plecării, minorul purta o geacă de culoare neagră, pantalon de sport, ghete de culoare gri și căciulă de culoare gri. 

SEMNE PARTICULARE: minorul prezintă o pată de culoare maro la nivelul membrului inferior stâng, respectiv la nivelul cvadricepsului. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest minor sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

ACS Mediaș va întâlni liderul clasamentului