spot_img
11.2 C
Sibiu
miercuri, 24 aprilie, 2024
spot_img

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie: “Femeile sunt lumina unei veșnice primãveri pentru cei cãrora le aduc zi de zi liniște și fericire”

Știri din Județ

Publicitate

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie a transmis cu ocazia zilei de 1 Martie, Ziua Mărțișorului, următorul mesaj:


Probabil cã nimic nu se comparã cu bucuria și emoția pe care le trãim primãvara. Nu întâmplãtor luna martie este dedicatã doamnelor și domnișoarelor, ființele care dau sens existenței noastre, care ne oferã dragoste, cãldurã sufleteascã și armonie. Primãvara înseamnã renaștere, bucurie. Ca și ea, femeile sunt lumina unei veșnice primãveri pentru cei cãrora le aduc zi de zi liniște și fericire.

Aș dori sã le transmit tuturor doamnelor și domnișoarelor din Cisnãdie și Cisnãdioara un gând sincer, de prețuire, dorindu-le multã sãnãtate, zile pline de bucurii, luminã în suflet și pe chip. Fie ca tot binele pe care aceste ființe minunate îl revarsã asupra noastrã sã li se întoarcã înzecit, ca o rãsplatã fireascã.

Se spune cã „Unde dragoste nu e, nimic nu e” și aș îndrãzni sã extind aceastã constatare: „Dacã femeia nu ar exista, nu ar exista viațã pe Pãmânt”. Iatã cum un enunț simplu stabilește rolul fundamental pe care femeile îl au în existența acestei lumi.

Sã vã bucurați, stimate doamne și domnișoare, de tot ce e mai bun în aceastã viațã, de prețuirea și respectul celor din jur. La mulți ani!

Primar,
Gheorghe Huja

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

CSC Șelimbăr va juca miercuri cu FK Csikszereda