7.9 C
Sibiu
joi, 28 martie, 2024

Vicepreședintele USR – Dan Barna: “Asta e România lucrului bine făcut?” (C.P)

Știri din Județ

Vicepreședintele USR – Dan Barna a transmis către mass-media următorul comunicat de presă:


M-aș fi așteptat să văd din partea guvernanților o explicație, minimă, pentru faptul că dosarul Hexi Pharma s-a prescris și nimeni nu a plătit pentru crima de a livra dezinfectanți diluați spitalelor publice. O infracțiune pentru care oriunde în lumea civilizată se ajunge în pușcărie cu ani mulți pe condamnare.

Cum se face că statul român n-a fost în stare să găsească un deznodământ acestui dosar după șapte ani de zile? Cine sunt vinovații?

Câți oameni și-au riscat sănătatea și viața crezând că merg la spital ca să fie vindecați? Știm asta? Nu știm.

E asta dreptate?

Nu știu cum credeți și simțiți voi, dar eu zic că nu e. Câți alți indivizi fără conștiință nu se vor simți încurajați văzând că un astfel de dosar greu și celebru se încheie în acest fel cu batista pe țambal? Ce alte fapte odioase se vor comite acum că infractorii sunt tot mai siguri că justiția a fost băgată în revizie sine die?

Și nu în ultimul rând, sunteți mulțumit domnule președinte Iohannis?

Asta spuneați în 2016 despre cazul Hexi Pharma: „Avem o situație unde principiul lasă că merge și așa e extrem de păgubos, e clar că aici unii nu și-au făcut datoria cum trebuie și, în consecință, vom avea o analiză și vom trage concluziile care se impun. Cu siguranță procedurile trebuie îmbunătățite”.

Ce s-a îmbunătățit, domnule președinte? Vă apropiați de final de mandat și lăsați în urmă o justiție distrusă, o educație în derivă și o economie în piuneze.

Iar răspunsul pe care ni-l dați de o vreme pare să fie același: „ghinion”.

Această țară merita mai mult! Mult mai mult.

Publicitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri